logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Rotterdam // GPS tocht Rotterdam
Groepsuitje Rotterdam

GPS tocht Rotterdam

GPS tocht voor een all-in prijs

De GPS tocht door Rotterdam is niet alleen een stukje lopen met een GPS apparaat. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satelliet punten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen en zijn er verschillende opdrachten. Géén topsport, maar een mooie tocht door Rotterdam, waarbij u langs tal van bezichtigingen komt.

Eigentijds vermaak met een knipoog naar gezond en sportief! Natuurlijk met heerlijk Eten en Drinken. Klik voor meer informatie over de GPS Menu Tocht.GPS tocht Rotterdam

GPS menutocht

Gedurende deze GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Rotterdam in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Rotterdam

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Rotterdam is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er natuurlijk ook lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Wie is het Zwijntje Rotterdam

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de stad Rotterdam waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Rotterdam

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Rotterdam en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Rotterdam zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Een bedrijfsuitje of groepsuitje regelen in Rotterdam? Geen probleem. Uitjes en Eten regelt uw uitje tot in de puntjes. Van leuke spelprogramma's tot en met heerlijk catering. U heeft nergens omkijken meer naar. Uitjes en Eten organiseert niet alleen bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Rotterdam. Dit doen wij door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Haarlem, groepsuitjes in Groningen, teamuitjes in Amersfoort of afdelingsuitje in Zwolle.

Bedrijfsuitjes Rotterdam

Personeelsuitje Rotterdam

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Rotterdam? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Rotterdam

Rotterdam heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Rotterdam de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Rotterdam

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Rotterdam? Uitjes en Eten is uw specialist in Rotterdam. Gedurende een puzzeltocht door Rotterdam ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Rotterdam zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Rotterdam

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Rotterdam te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Rotterdam

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.